dijous, 20 de febrer del 2014

Can Bages, un solar amb carrers

Aquest és l’estat del polígon industrial de Can Bages a febrer de 2014 

L’agost de 2008 van començar les obres d’urbanització destruint-se 12ha de camps de conreu i 7ha de bosc. 

 Els promotors i l’equip de govern de Castellar es van llençar de cap a un projecte bàsicament especulador, justificant-lo amb els llocs de feina que suposaria per la nostra vila. La realitat és que Can Bages és un solar amb carrers, un despropòsit. Per a nosaltres, els habitants de Castellar, significa a més un enorme endeutament, una disminució dels recursos dedicats a polítiques socials i una hipoteca de les inversions del futur. 

Al cost de l’obra, se li ha de sumar una inversió addicional de 5.000.000 €, la de la connexió a la xarxa Ter-Llobregat per abastir el polígon, que seguirem pagant entre totes i tots a la factura de l’aigua. 

La revisió del Pla General era una oportunitat per replantejar aquest espai però, com abans, com sempre, l’equip de govern ni s’ho planteja.

més informació:


1 comentari:

Anònim ha dit...

Com un aeroport de Castelló, peró més petit. Es podria llogar per fer curses de Karts o mini motos pels carrers, i farien alguns diners. Ho podeu plantejar en algun ple, encara que teniu poques opcions de que ho acceptin, ja que al ser una idea de l'oposició, no té futur, o més ben dit, té el mateix futur que el polígon, és a dir, cap.