dimecres, 25 de juliol del 2012

Al·legacions a l'ordenança de civisme

Clicant sobre la imatge accediràs a l'ordenança municipal
En el darrer ple de juliol, el ple de l'Ajuntament va aprovar amb els vots del PSC-CiU i PP la nova ordenança cívica que es vol aplicar al municipi de Castellar. L'Altraveu està finalitzant la redacció de les al·legacions que farà públiques al seu web i que presentarà la setmana vinent perquè el document no arribi a la seva aprovació final.

Els acords de ple, un cop aprovats resten un temps a exposició pública perquè qui hi vulgui al·legar o comentar alguna cosa ho pugui fer. Un cop passat aquest temps l'acord aprovat s'aplica, si no, ha d'anar cap a un estament superior. 



Creiem que l'ordenança que es va aprovar en el darrer ple, a parts dels motius pels quals ens hem declarat en contra, és un document prou rellevant per donar-lo a conèixer a tothom, ja que tots en serem afectats i afectades.


En el web de l'ajuntament encara no podem trobar aquesta ordenança per a la seva consulta i la llei diu que s'aprovarà passats 30 dies després de la seva aprovació. És per això que en aquest cas, demanem que l'ajuntament comenci a comptabilititzar els dies d'exposició pública a partir del moment en què es publiqui digitalment. Com que el període d'exposició coincideix amb el mes d'agost, demanem que es faci una pròrroga perquè el procés sigui el màxim transparent i participatiu.

De moment podeu consultar l'ordenança des del web de l'Altraveu a través d'aquest enllaç.

ORDENANÇA GENERAL DE L’AJUNTAMENT DE CASTELLAR DEL VALLÈS PER LA CONVIVÈNCIA I EL CIVISME