dimarts, 29 de maig del 2012

L'Atraveu acompanya la CUP de Sant Celoni en les seves propostes sobre el gasoducte


L'Altraveu va desplaçar-se dissabte al matí al Baix Montseny on el gasoducte també ha arrasat bona part del territori que també comprèn Santa Maria de Palautordera. En aquesta jornada, el regidor de L'Altraveu Xavier Bella, ha explicat l'origen, el traçat i les conseqüències d'un gasoducte que finalment no connectarà amb França.

En la jornada, els regidors de la CUP de Sant Celoni han llegit la proposta de moció que portaran al ple d'aquest mes on demanen responsabilitats al Ministeri i que el cost del gasoducte no recaigui sobre recursos públics.

L'ajuntament de Viladecavalls ha aturat les obres del gasoducte en el seu municipi i altres ajuntaments, com el de Terrassa, van demanar una fiança de 400.000 euros segons el desenvolupament del pla de restauració. A Castellar la compensació ha estat de 30.000 euros i encara es desconeix a què es destinen aquests recursos. 

Més informació a http://gasoducte.blogspot.com)
Seguiment mocions presentades
Comunicat 29/05/12 - obres al sud de Can Bages

3 comentaris:

Anònim ha dit...

molt hippie, molt progre, molt anti-tot i després a l'hora de reunir-se a cal gorina tothom amb el cotxe. Fa riure això. Fora els hippies de Castellar ! hipòcrites.

Anònim ha dit...

És veritat, no n'hi ha prou en que feu propostes, que doneu informacio a la gent sobre coses que no sabrien, tambe heu de portar camisa i anar amb patí!

Anònim ha dit...

Referent a aquests dos comentaris, jo només vull dir que a l'Altraveu la van recolzar més de 900 persones en les darreres eleccions municipals del 2011. A mi, no em preocupa que vagin en cotxe o en patí, com no em preocupa les amants que pugui tenir un polític; a mi, lo que m'agrada és que les coses es diguin pel seu nom,i l'Altraveu, de moment, les diu.
Si no us agrada, no voteu Altraveu, i ja està, però respecteu el seu discurs.