divendres, 8 d’abril del 2011

"Sense directrius ni influències externes, L'Altraveu". Avui, Mariona Mas

En moments diversos de la meva vida ja he coincidit en inquietuds i feina amb persones que ara són també a L'Altraveu i sempre han treballat per Castellar. M'hi sento còmoda, hi sento afinitat des del punt de vista humà, hi comparteixo interessos, punts de vista, actituds, idees, maneres de treballar.


Comparteixo la gestió respectuosa del medi ambient, un Castellar planificat i coherent; integrador. Una aposta pel teixit social i associatiu, i per una participació ciutadana real. Una preocupació evident per l'accés de tothom a un habitatge digne i de qualitat. Una visió de la integració del nouvingut immigrant que té en compte les seves dificultats i les seves necessitats. Un treball efectiu per la cooperació i la solidaritat. Una manera d'entendre l'educació, la sanitat, l'esport, el benestar de la gent gran que va més enllà del compliment del cupo d'equipaments i de ràtios.


M'agrada que L'Altraveu sigui una candidatura d'àmbit local, sobretot perquè concentra tots els seus esforços a pensar en la millor manera de gestionar els interessos de les persones que vivim a Castellar. Ho fa sense directrius ni influències externes que tot sovint vénen d'àmbits allunyats de la realitat, de les necessitats i de les inquietuds locals. Ningú de L'Altraveu entén la dedicació a la gestió política local com a trampolí per a la promoció política personal.