dijous, 7 d’abril del 2011

Mans a l'obra, L'Altraveu. Avui, Jesús Calàbria.

Davant de la crítica als partits tradicionals no tothom té la sort de trobar al seu costat un grup de conciutadans que es posa les mans a l'obra per intentar trobar una alternativa. I a Castellar, per sort, tenim  aquesta alternativa amb L'Altraveu.
No podem desaprofitar l'oportunitat de donar costat a una iniciativa com aquesta, i us animo que li doneu recolzament.
Ara ja no es tracta d'un intent de portar a terme un projecte, sinó de consolidar tot el bagatge construït durant més de quatre anys.
No estic segur que sigui possible canviar les formes de fer política, però sí que sé que a l'Altraveu hi ha gent amb ganes d'intentar-ho.


3 comentaris:

Elisenda ha dit...

El Jesús forma part d'aquell grup d'amics que van trobar-se a Civís per decidir si calia una alternativa política al poble.6 anys després, el projecte altraveuenc es consolida com a moviment social i expressió electoral, il·lusionant molta gent. A mi, per exemple, que vaig creure que calia ser al costat de L'Altraveu.Gràcies, doncs, al Jesús i a tots/es aquell/es que ho van fer possible!

Anònim ha dit...

Tinc un excel·lent record del Jesús com a professor: una persona exigent amb tots i amb ell mateix, amb molts coneixements, i si llegies entre línies algunes de les coses que explicava podies veure que era una persona crítica i inquieta... cosa que demostra implicant-se a l'Altraveu.

Anònim ha dit...

És molt bona senyal que el Jesús estigui implicat en el projecte. És una persona critica i intel·ligent!