dimecres, 30 de març del 2011

Per què L'Altraveu? Avui Enric Benavent

L'Altraveu és una alenada d'aire fresc enmig d'un ambient polític contaminat per interessos que la majoria els ciutadans no sabem ni d'on venen ni cap a on van.
M'agrada L'Altraveu perquè és la demostració que es pot fer política d'una manera transparent, participativa, oberta, sense cap altre interès que allò que porta cap a una millora de la societat, cap a una millora de la justícia social, tenint en compte de forma prioritària les necessitats de les persones més febles.
L'Altraveu s'alimenta de la il·lusió per crear un Castellar millor i es manté per l'esforç altruista d'una colla de persones que creuen en un estil de fer política municipal allunyada dels interessos que mouen els grans partits. Les propostes de L'Altraveu estan arrelades al poble, tenen la credibilitat d'un constant procés participatiu, basat en el diàleg, en el debat i en la voluntat de posar-se d'acord.
Les ciutats i pobles que han generat opcions polítiques d'aquest estil són afortunades ja que als seus ajuntaments s'hi respira alguna cosa diferent que prové directament la ciutadania.