dissabte, 26 de març del 2011

L’Altraveu omple la sala de petit format de l’ateneu en la presentació de la seva llista


L’Altraveu ha donat a conèixer les conclusions del programa participatiu que va engegar el gener i la llista electoral per a les eleccions de maig.  
Bet Tena, que presentava l’acte, ha insistit en el fet que “es presenta un projecte col•lectiu i no pas un candidat”. Xavier Bella ha explicat el procés de les taules rodones que han ajudat a donar idees de cara a confeccionar el programa electoral i Martí Llobet, Lleonard Barrios i Elisenda Alamany han exposat les conclusions d’aquestes jornades.
Dani Sagrera ha explicat que per a L'Altraveu el que és més important "és la feina que s'ha anat fent al llarg d'aquests quatre anys" i ha valorat "la capacitat de treball i la qualitat humana dels seus integrants". A més dels 21 components de la llista electoral, dimarts passat, L'Altraveu va penjar a Internet una segona llista de 21 persones més que va ser consultada per més de 400 persones.


ELS 11 PRIMERS DE LA LLISTA|| Elisenda Alamany, la número 1 de la llista,  és filòloga catalana, professora de català, especialista en educació i noves tecnologies i ha estat regidora en aquest mandat. Xavier Bella és analista de projectes informàtics i actualment està finalitzant la llicenciatura en Humanitats. A més, és president de la cooperativa de consum Economat. Marc Serrà és enginyer tècnic en hidràulica i hidrologia i està vinculat a diferents entitats del poble. Gemma Ubasart, que va ser la primera regidora de L'Altraveu, és professora de ciència política i investigadora a l'Institut de Govern i Polítiques Públiques.

En el número 5 hi figura Dani Sagrera. Al número 6 hi ha Joan Moyà, educador social i estudiant de psicologia. Al número 7 hi va Bet Tena, diplomada en ciències empresarials i estudis en història i en restauració. Fins fa poc era la presidenta de l'Esbart Teatral. Un altre exregidor, Xavi Arderius, delineant de professió i vinculat a diferents entitats de la vila, figura al número 8. L'actual regidora de L'Altraveu, l'advocada Ita Espinosa, és al número 9. Verònica Miró, llicenciada en física i que participa en moviments socials per la sobirania alimentària, serà la número 10 de la llista mentre que l'altre regidor que té actualment L'Altraveu, Martí Llobet, estarà de número 11.
Si voleu tenir accés al comunicat i l'àudio de la presentació cliqueu aquí.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vull dir-vos que la vostra presentació a estat molt entenedora,molt àgil,molt engrescadora,i sobretot molt elegant.SOU UNS SENYORS.Per molts anys!!!!