dimarts, 26 d’octubre del 2010

Nota de premsa de L'Altraveu

Nota de premsa de l’agrupació d’electors/res de L’Altraveu per Castellar (L’A)

L’A pregunta a Castellar la necessitat de presentar-se a les eleccions locals

L’acte serà el dia 5 de novembre a la sala petita de l’auditori a les 19 hores

La trobada és oberta a tothom i es valorarà la tasca feta per L’A

L’agrupació d’electors/res de Castellar del Vallès portarà a terme el dia 5 de novembre a les 19 h, a la sala petita de l’auditori Miquel Pont, un debat que  portarà per títol: Cal que L’Altraveu es torni a presentar?
L’acte pretén posar a debat la tasca feta per part de la candidatura municipalista i  anirà acompanyat d’un vídeo que s’ha estat filmant amb diversa gent arreu del municipi. La part central de la trobada serà la interacció amb els/les assistents que podran valorar constructivament sobre diversos aspectos de l’agrupació. L’acte és obert a tothomsobretot a aquelles persones que tenen una opinió formada sobre la iniciativa que es va engendrà fa 4 anys i volen dir-hi la seva. L’Altraveu pretén, amb aquesta trobada, fer-se amb elements de discussió i reflexió que determinin posteriorment si és necessària la seva presència a les properes eleccions locals.
L’acte serà presentat i conduït per membres de l’agrupació i explicarà quines han estat les dificultats i potencialitats d’un moviment ciutadà articulat políticament. El debat amb la gent que assisteixi serà la part central de l’acte. Després hi haurà un refrigeri per compartir amb tothom.

L'Altraveu a la roda de premsa d'aquest matí 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

si més que la gent demani que us torneu a presentar, qui ho ha de tenir clar sou vosaltres, si vosaltres dubteu mala senyal, amb tota l'estima que us tinc esclar

Anònim ha dit...

Afortunadament hi ha algú en la política que dubta de si mateix i és capaç de posar en entredit les seves pròpies consideracions: SENSE PREPOTÈNCIA, AMB DIÀLEG, AMB CONSENS, era una de les nostres consignes al moment de presentar-nos fa quatre anys.