dimarts, 28 de setembre del 2010

L’Altraveu per Castellar dóna suport a la Vaga General i fa una crida per la participació en les mobilitzacions

L’Altraveu per Castellar dóna suport a la Vaga General i vol expressar la seva solidaritat amb tots els treballadors i treballadores afectats per la crisi actual, fruit d’un model basat en l'absorció de la producció mitjançant l'endeutament de les classes populars.
La reforma laboral recentment aprovada pel parlament espanyol i liderada pel PSOE suposa una agressió als drets socials i laborals dels treballadors i treballadores (rebaixa a la pràctica del cost de l'acomiadament que, a més, és finançarà en part amb diners públics, restricció del dret a la tutela judicial efectiva, restricció del dret a la negociació col•lectiva permetent a l'empresariat l'incompliment dels acords).
En el context actual de precarietat laboral i de crisi econòmica que afecta moltes famílies, l’Altraveu per Castellar és partidària de reforçar les polítiques socials i no pas de retallar drets laborals. Ens oposem a la deriva dels serveis públics pels efectes de les creixents privatitzacions i externalitzacions, i reclamem a les diferents administracions que dediquin més recursos econòmics a l’educació, la sanitat i la despesa social.
L’Altraveu per Castellar participarà en les mobilitzacions convocades per les organitzacions sindicals el proper dimecres a 2/4 de 12 a l’Eix Macià i fa una crida a la ciutadania a fer valer aquest instrument de denuncia per mostrar el seu rebuig a la reforma laboral i per defensar els drets laborals i socials.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No esperava menys de vosaltres.No us vaig votar però ho fare e les properes. Heu demostrat que sou els unics preocupats pel que passa al poble.

Anònim ha dit...

Crisis, quina crisis? el govern espanyol acaba d'inaugurar un buc de guerra que és diu Juan Carlos I ( el successor del franquisme que va jurar els principios del movimiento) per el mòdic preu de 1500 milions d'euros, que pels que encara aneu amb pessetes són unes 250.000.000.000 ptes.
A tots els treballadors que ahir no van fer vaga, ja sabeu on van les vostres retallades; això sí, en nom del Rei i d'Espanya! Per molt anys....