dimecres, 27 de gener del 2010

Renovació i somnis de pluralitat

El Martí Llobet i l'Ita Espinosa són els regidors entrants de L'Altraveu fins a les eleccions. Aquesta és la segona i última rotació de l'agrupació al consistori.Fidels al compromís de renovació i no-personalització del nostre projecte i , encara que costi d' entendre perquè la política actual neda en altres aigües, són una part més del nostre engranatge com a col·lectiu.
El Ple de dimarts passat va significar la presa de possessió dels nous regidors però també el comiat de l'Eduard Garcia Ejarque, director de Ràdio Castellar, que deixa l'emissora municipal per emprendre nous reptes professionals.És curiós que la notícia hagi saltat a l'opinió pública i no s'hagi convocat el Consell de Comunicació abans per parlar-ne. Sabíem de la poca fe que el PSC té en aquest tipus de mecanisme de participació ciutadana però almenys crèiem que els feia el fet com a eina merament consultiva i unidireccional.Ara això tampoc.Ens agradaria confiar que la nova persona serà un professional independent, que podrà desenvolupar les tasques conjuntament amb l'equip de persones que ja formen Ràdio Castellar. Se'ns diu que marxa un director de ràdio i que se li busca substitut però a les bases del concurs publicat, es parla de gestió de tots els mitjans públics de comunicació, de tasques rellacionades amb les diferents plataformes comunicatives. Ha canviat el perfil de persona a contractar? Podríem formular aquesta i altres preguntes al Consell? Abans i no a posteriori. Podrem alguna vegada els castellarencs decidir alguna cosa o seguirem sent invisibles, esperant a la banqueta per ésser convocats a cada Consell?

1 comentari:

Anònim ha dit...

La Virgínia de l'Entesa per Sabadell es fa ressó del relleu al seu blog: http://virginiadominguezz.blogspot.com/2010/01/relleus.html